woensdag 18 februari 2009

Advocatenkantoor Geyskens, Vandeurzen en Vennoten is 50

De advocatenassociatie Geyskens, Vandeurzen en Vennoten is 50 jaar na de oprichting uitgegroeid tot het op één na grootste kantoor van Limburg. Het advocatenkantoor telt 36 medewerkers, waaronder 20 pleiters. Recent is de associatie uitgebreid met vennoot Peter Bouts, gespecialiseerd in handels- en ondernemingsrecht.

Het kantoor heeft geen ambitie om het buiten de grenzen van Limburg te gaan zoeken en wil vooral in de regio West-Limburg actief blijven.

Het gebouw in de Scheigoorstraat is zopas gevoelig uitgebreid en zal verder vernieuwd worden. In totaal zijn in de loop der jaren zo'n 100.000 dossiers behandeld. Elke advocaat heeft zijn specialiteit. Het kantoor leverde ondermeer 3 strafhouders aan de Balie van Hasselt.

Oud-minister van Justitie Jo Vandeurzen zette er zijn eerste stappen. Zijn vader Alfons Vandeurzen en Hubert Geyskens, vader van Marc, één van de huidige vennoten, richtten een halve eeuw geleden de associatie op. Later trad meester Cyriel Coomans uit Koersel toe. Coomans is een gewaardeerd sportrechtspecialist. Hij is ook voorzitter van de Belgische Basketbalbond en tevens ondervoorzitter van het BOIC, het Belgisch Olympisch en Interfederaal Comité.

Geen opmerkingen: